Posebna ponuda

Provjerite našu posebnu ponudu i posjetite demo web trgovinu

Novosti

Saznajte sve aktualnosti, naše najnovije ponude te dopune vezane za program Oskar. Idemo na seminare, pratimo trendove i promjene na tržištu kako bismo pravovremeno reagirali i osigurali da je vaše poslovanje bez poteškoća.

Više

Dizajn

Nakon gotovo 30 godina postojanja odlučili smo proširiti naše usluge i na područje marketinške komunikacije i grafičkog dizajna! Za sve što vam je potrebno iz područja dizajna slobodno nas nazovite ili pošaljite e-mail.

Više

Što je “OSKAR”

Oskar je integrirani poslovni program za vođenje poslovanja manjih i srednjih poduzeća i knjigovodstvenih servisa. U potpunosti je modularan i moguće ga je prilagoditi individualnim potrebama svakog korisnika.

Više

Iz naše ponude

– program “OSKAR” za knjigovodstvene servise – knjigovodstveni programi

– programi za proizvodnju – programi za veterinare – izrada web stranica – izrada web trgovina

– web veleprodaja

Više

ŠTO VAM NUDIMO?

Prije svega nudimo ravnopravni partnerski odnos i sigurnost u poslovanju. Redovito idemo na seminare, pratimo sve zakonske promjene, ugrađujemo ih u naše programe i na taj način osiguravamo da je vaše knjigovodstveno poslovanje bez poteškoća i bez stresa.

Male troškove Radeći s nama imat ćete vrlo male troškove vezane za obradu knjigovodstvenih promjena, a za uzvrat dobit ćete maksimum sigurnosti i kvalitetu koju je prepoznalo više od 200 tvrtki …

Dizajn Nakon gotovo 30 godina postojanja odlučili smo proširiti naše usluge i na područje marketinške komunikacije i grafičkog dizajna! Za sve što vam je potrebno iz područja dizajna slobodno nam se javite.

Što je “Oskar” Oskar je integrirani poslovni program za vođenje poslovanja manjih i srednjih poduzeća i knjigovodstvenih servisa. U potpunosti je modularan i moguće ga je prilagoditi individualnim potrebama svakog korisnika.

Zemmi Sve što trebate za Vaš virtualni svijet imate ovdje! ZEMMI je nova i jedinstvena tržišna platforma namijenjena za pomoć u prodaji proizvoda i usluga bez obzira da li se radi o poljoprivrednim proizvođačima, obrtima, tvrtkama, udrugama ili zadrugama.Saznajte više na zemmi.net

zemmi.net – NAJBOLJI IZBOR ZA VAS?

Jednostavni, pouzdani, potpuno automatizirani, dobro rade u mrežnom okruženju, integrirani i prilagođeni potrebama korisnika. To je uz stručnu podršku za Vas dobitna kombinacija …

Sve što trebate je samo uzeti telefon u ruku!

Jednostavnost

Oskar je nastao nakon 15-godišnjeg rada autora u knjigovodstvu i to se je odrazilo na kvaliteti istog. Jednom unijeta stavka, automatski se preslikava u sve knjige. Rad u programu je intuitivan i vrlo jednostavan, tako da i osobe s relativno malo knjigovodstvenog iskustva vrlo brzo ulaze u svijet knjigovodstva …

Stručna podrška

Svaki dan na raspolaganju su vam Jelena, Zoran i Hrvoje, tako da ih, u slučaju neke hitne intervencije, uvijek možete nazvati i uz njihovu pomoć otkloniti eventualni problem …

Prilagodba potrebama korisnika

Program Oskar je tipski knjigovodstveni program, ali ukoliko imate neke specijalne zahtjeve to se lako rješava i ugrađuje u vašu aplikaciju …

Pouzdanost u radu

Nakon instalacije programa, kad poslije nekoliko sati svladate tehniku knjiženja, više programera ne trebate, osim u slučaju zakonskih promjena. Program odlično radi u mrežnom okruženju. Stavka unijeta na jednom računalu isti je trenutak vidljiva i na svim ostalima spojenima u mrežu …

Knjigovodstveni servisi

Program “OSKAR”

Trgovine – ugostitelji – poljoprivredne apoteke …

Maloprodajne kase

Izrada web stranica – web trgovina – web veleprodaja

WEB projekti

Što kažu naši klijenti

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.”

KRIF D.O.O.
CEO @ COOLAPP

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.”

Eric Black
CEO @ COOLAPP

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.”

John Collins
CEO @ COOLAPP
zemmi

zemmi.net

Zaboravite “cekere” koristite “ZEMMI”

Zahvaljujući Internetu, Internet trgovina je postala iznimno popularan oblik trgovine. Internet trgovina predstavlja sve načine poslovanja putem Interneta, kao što su: kupnja i prodaja robe, usluga, novčani transfer sredstava. Internet trgovina je prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno, svaki dan, a proizvod je dostupan i onim najudaljenijim Internet korisnicima. Tome u prilog govori promet takvih trgovina u odnosu na fizičke.

Web trgovina je naprofitabilniji oblik trgovine, zbog daleko manje investicije kod otvaranja od klasične trgovine te niskih troškova. Bilo da se radi o ponudi nekog fizičkog proizvoda – fizičke trgovine imaju niz ograničenja, a njihovo održavanje iziskuje značajnije troškove od razvoja web shopa. Vlasnici web trgovina imaju i puno drugih prednosti – u svakom trenutku je moguće vidjeti posjećenost, popularnosti proizvoda, analizu kupaca i dr. što je pak moguće iskoristiti za dalje poboljšanje i oblikovanje ponude.

Saznajte više …

Ne propustite ovu  ponudu. Provjerite zašto!

Upoznajte našu ekipu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

Zoran

programer desktop aplikacija

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.


Hrvoje

programer web aplikacija

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.


Jelena

direktor

Po slici nitko ne bi rekao, ali ona je alfa i omega tvrtke. Direktor, programer, komunikacija s korisnicima, praćenje propisa, organizacija svih aktivnosti. Teško je sve nabrojati i što je najvažnije, nikad ništa ne zaboravlja jer sve piše …


Željko

voditelj razvoja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.


33

godine na tržištu

više od 170

knjigovodstvenih servisa

više od 4.500

korisnika servisa