Opća uredba o zaštiti osobnih podataka

OSKAR - VAŠ KNJIGOVODSTVENI PRIJATELJ

Poštovani,
Od 25. svibnja 2018.godine u Republici Hrvatskoj je u primjeni Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) koja predstavlja napredak u području zaštite osobnih podataka. Vaši podaci koji se pohranjuju u našem programskom rješenju smatraju se posebno osjetljivim podacima i na njih se mora obratiti posebna pozornost.

Sukladno uredbi, donijeli smo Politiku zaštite osobnih podataka u tvrtci SELCOM d.o.o. Bjelovar – OIB 67924327399. Naša politika zaštite osobnih podataka dostupna je na www.selcom.hr  te Vas molimo da se dodatno informirate o svojim pravima, kao  i svim  standardima zaštite privatnosti koje Selcom d.o.o.  uvodi u svoje poslovanje.

Selcom d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke s ciljem ugovaranja usluge i uspostavljanja poslovnog odnosa, ispunjenja ugovornih obveza.

Opća uredba o zaštiti podataka  pruža priliku da postojeće povjerenje još bolje učvrstimo i obostrano unaprijedimo.

Pozivamo Vas da nam pisano date svoju privolu na našu Politiku o zaštiti osobnih podataka koje obrađujemo prema ugovoru. Svojim žigom i potpisom ovog pismena prihvaćate našu Politiku o zaštiti osobnih podataka.

Ovjereni primjerak ovog pismena možete vratiti poštom na gornju adresu,  na našu  e-mail adresu: selcombj@gmail.com ili osobno u prostorijama Ureda Selcom d.o.o. najkasnije do stupanja na snagu Opće uredbe o zaštiti podataka dana 25.05.2018. godine.

U slučaju da ne dajete privolu na našu Politiku o zaštiti osobnih podataka nećemo biti u mogućnosti ništa raditi na Vašim računalima.

Za eventualne dodatne informacije obratite se na telefone:
043/241-830, 091/1340-602  ili na  e-mail selcombj@gmail.com

Bjelovar, 10.05.2018.

Ukoliko ovaj dokument niste dobili poštom, isti možete preuzeti ovdje i dostaviti ga na gornje adrese.