Grafički dizajn

OSKAR - VAŠ KNJIGOVODSTVENI PRIJATELJ

Želimo biti podrška vašem uspjehu!

Nakon više od 20 godina postojanja odlučili smo proširiti spektar usluga i na usluge iz područja marketinške komunikacije te grafičkog dizajna!

Kroz suradnju sa stručnjacima iz područja marketinške komunikacije te grafičkog dizajna kreiramo jedinstvena rješenja osluškujući vaše potrebe i poslovne prioritete kako biste unaprijedili svoje poslovanje.

Uštedite svoje vrijeme i financije u suradnji s timom koji dobro poznaje vaše potrebe jer poznavanje vaše tvrtke, vaših poslovnih procesa i definiranih standarda omogućuje nama pružanje bolje i kvalitetnije usluge te podršku kako biste razvijali svoje poslovanje u željenom smjeru.

Grafički dizajn pomaže pri prezentaciji vaše tvrtke ciljanoj javnosti. Bez obzira na vrstu posla kojom se bavite, vaša tvrtka mora biti stilski dobro osmišljena što vam omogućuje prepoznavanje vaše tvrtke, usluge na tržištu i osigurava lakšu komunikaciju s klijentima te učinkovitiji marketing.

U suradnji sa vrhunskim dizajnerima, art direktorima i drugim stručnjacima s bogatim iskustvom rada na različitim projektima redizajna i brandinga nekih od najznačajnijih tvrtki i njihovih brandova na hrvatskom tržištu, omogućujemo vam personalizirana rješenja po vašoj mjeri uz visoku kvalitetu usluge i pristupačne cijene.

Naša ponuda obuhvaća:

•  grafički dizajn (vizualni identitet, ambalaža, plakati, publikacije)

•  vizualne komunikacije (kampanje)

•  web dizajn